maanantai 10. kesäkuuta 2013

Grillikota kesäksi ? - Ultimatemarket / Innoros

Firma mainostaa itseään seuraavasti
"Laadukkaita ja edullisia uutuustuotteita, uraauurtavia toimintatapoja ja ratkaisuja. Ultimatemarket on tätä kaikkea ja enemmänkin: se on edelläkävijä täysin uuden kaupallisen toimintatavan luojana. Ultimatemarket tuo valmistajan todella lähelle kuluttajaa, vaikka valmistaja olisi toisella puolella maapalloa. Ultimatemarketissa kuluttajan palaute tavoittaa heti valmistajan ja tuotteet kehittyvät nopeasti.
Lyhyt jakelutie on kuluttajalle selvää taloudellista etua, josta asiakkaanamme nautit joka kerta hankkiessasi tuotteen Ultimatemarketista."


Grillikotaan tuli viime talvena tarve. Niinpä tilasin Ultimatemarketilta ko kodan helmikuussa. Toimitusajaksi sovittiin touko-kesäkuun vaihde. Firma lähetti viikossa ensimmäisen laskun 1/3 kauppasummasta -maksoin sen oitis. Toukokuun alussa tuli sitten toinen lasku - eräpäiväksi oli merkitty 15.5. Laskun yhteudessä ilmoitettiin toimituksen tapahtuvan n viikossa laskun maksamisesta. Maksoin senkin (n 1700 €) välittömästi.
Senjälkeen alkoikin sitten tapahtua: Kahden viikon välein tuli kirjeitä toimituksen viivästymisestä ja tehtaan toimitusvaikeuksista - tämä on varmaankin sitä uutta kaupallista toimintatapaa - lasku sisään ja viivästytetään toimitusta.
Eipä ole tullu valmistaja saati sitten tuote lähemmäksi vaikkei olekkaan toisella puolella maapalloa onpahan tuolla Turun puolessa ,enkä vielä ole päässyt perille mitä lyhyttä jakelutietä se maksamani tuote saapuu ja tuottaa mainostettua taloudellista etua asiakkaalle.
Palaan asiaan kunhan jotain alkaa kuulua.

24.6.2013
Nyt kuului lisää...eikä mitään positiivista !
Tuli kolmas kirje jossa kerrottiin toimitusten viivästymisestä !

Niinpä tässä täytynee harkita tutkintapyynnön tekoa poliisille .
PS.Ihan vain varoituksena lukijoille: Jos hankit jotakin ko firmalta varaudu vähintään puolen vuoden toimitusaikaan - toimituslupauksiin ei voi luottaa yhtään !

9 kommenttia:

  1. Oletko saanut kotaasi? Mä tilasin tuolta kanssa grillikodan 2.7 ja toimitus vko 32(siis tälle viikolle). Tänään soitin tuonne ja ilmoittivat, että tämän kuun loppuun mennessä (lomaa ei ole enään kuin ensiviikko jäljellä). Huvittavinta tässä on (vaikka ei yhtään naurattakkaan), että valmistaja oli sivuillaan mennyt muuttamaan toimitusajan neljästä viikosta kolmeen viikkoon (juuri tun saman ajan joka heillä on myöhässä).

    VastaaPoista
  2. Joo.. tulihan se viimein sieltä henäkuun toisella viikolla ....puolitoista kuukautta myöhässä sovitusta. Toimitus tilauksesta tapahtui n 6 kuukauden kuluttua. Kuvittelin ,että kun tilaan neljä kuukautta ennakkoon niin toimitusaikataulu pitää - mutta ei ! 1 ikkunoista toimituksessa oli rikki mutten enää viitsi reklamoida - tuskin ehtisin elinaikanani saada ehjää tilalle !

    VastaaPoista
  3. No hyvä, että sait kuitenkin. Täytynee itte odotella sormet ristissä, että saisin ennen kuin lumi maahan tulee.

    VastaaPoista
  4. Täällä kanssa yksi pöljä ,joka meni Ultimatemarketin vipuun..
    3 ilmalämpöpumppua + letkut jne. ja tyhjiöpumpun tilasin syyskuun alussa. Maksoin koko paketin kerralla ja samalla ilmoitettiin toimitus ajaksi +/-2viikkoa maksun saamisesta... ei pumppuja näkyny ,joten peruin tilauksen.. 8viikkoa tilauksesta.. rupesin tossa kyselemään rahojeni perään ,ja sain vastauksen "reskontra oli laittanut maksupäiväksi 2.12.13" !! Jaahas ... Tyhjentävää tosiaan !!

    VastaaPoista
  5. Tynnyrisaunan tilasin marraskuussa 2013. Maksettu on. Kolme kirjettä on tullut että tehtaalla niin kova sesonki, että toimitukset viivästyy. Nyt helmikuussa 2014 tehtaan kiireet jatkuu ja saunaa ei näy. Uudet tilaukset luvataan nettisivulla huhtikuulle. Sähköpostiin ei vastattu kun vaadin tuotteen tammikuussa tai kaupan purku. Olisiko aika antaa perintäfirmalle toimeksianto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei perintäfirmalle ,vaan tutkintapyyntö poliisille !

      Poista
  6. Täällä kanssa ko. firmaan pettynyt porukka. Kesäkuun alussa tilattiin grillikota - toimitusaika 2-4 viikkoa!!!
    Puuosatoimitus tuli 6. viikon kuluttua ja grilliä, piippua ja huuvaa ei näy-ei kuulu. Soiteltu on ja sähköpostia laitettu lukemattomia kertoja. Aina on vastaus, että kahden viikon päästä tulee. Kertaakaan ei ole sieltä päin meitä lähestytty, vaan itse huudeltu perään...
    Nyt alkaa olla tilauksesta aikaa 16 viikkoa!!!
    Ei taida makkarat paistua kodassa vielä tulevana talvena.
    Grrrrrr :(

    VastaaPoista
  7. Meille on tullut kaikki ajallaan. Tilasin parviaitan ja saunan. Jälkikäteen tilasin vielä saunaan kiukaat sun muut ja tulivat pihaan jopa luvattua aikaisemmin.

    VastaaPoista
  8. Kota tuli aikanaan kun vain jaksoi odottaa ja kirjoitella ja anella. Myöhässä ja kahdessa osassa. Nyt odotellaan porealtaita, tilattiin kaksi kpl eri paikkoihin. Piti tulla kesäkuun alussa, eikä vieläkään ole näkynyt. Rahat piti maksaa tilille heti! Enpähän suosittele tätä firmaa kenellekään.

    VastaaPoista